Enric Llonch

Tot té un final

March 24, 2014 | 0 Minute Read |

Aquest dilluns vaig decidir deixar de formar part de Paella de Bits. Com a cofundador i editor des del setembre del 2011 (la creació de la web), estic orgullosíssim de la feina que he fet personalment i també de la que han fet els redactors que han passat per Paella: Aleix Pujadas, Jordi Martínez, Víctor Ramírez, Jordi Orihuela, Marc Nualart, Pol Miranda, Oriol Roca, Alexander Golovin, Albert González, Francesc Bruguera, Genís Ceballos, Martí Serra, Eric Serrulla i Aniol Gàmiz.

Fugen responsabilitats. Ara vénen coses noves, però sobretot temps per gaudir més del que m’agrada fer: escriure, escoltar música, llegir, editar vídeo, mirar pel·lícules, passar-m’ho bé i viure, en general.

PD: No em busqueu a Twitter perquè ja no hi sóc.

PD2: Actualitzo per enllaçar l’article que ha escrit el Pau per explicar que Paella tanca avui divendres 28 de març del 2014.